top of page

Lederbrev #3: "Kundecase - vekst for Energi Salg Norge AS"


Electricity

Da vi fikk kontakt med Espen første gangen var vi helt ukjente for hverandre. Han ledet et lite energiselskap i Norge, og vi var nysgjerrige og lurte på hvordan vi kunne hjelpe til.

Energi Salg Norge AS er et datterselskap av Energi Salg Danmark. De er en stor nordisk aktør som selvfølgelig bør ha målsetting om en betydelig markedsandel i Norge. Hvordan skal man klare det? I et marked som «strømmer over» av strøm produsert i Norge med fornybar teknologi. Strøm er vel strøm?

Joda, men kompetansen om hvordan industrielle aktører kjøper inn, bruke og distribuerer strøm er ikke allemannseie. Espen har innsikt. Han vet hvordan markedet blir påvirket framover. Han kjenner aktørene. Han har ambisjoner. Han har eiere som vil noe.

Han hadde et kompetent team, men noe manglet. Det Espen manglet var de som kunne skaffe han store markedsandeler gjennom kunnskap om hvem som kjøpte hva og hvorfor!

Vi ble enige med Espen om hvordan et team burde se ut. De som allerede var om bord i kombinasjon med nye. Vi påtok oss å sette sammen et team som gjorde at kraftig vekst ble realistisk.

Hvordan har det så gått?

Jo, – veksten har vært pen. Kontrakter for flere hundre millioner er inngått etterpå, og det stopper ikke der. Omsetningen i 2015 var 346 mill NOK og 422 mill NOK i 2016, en vekst på imponerende 22%.

«Kan du anbefale oss, Espen?»

«Ja, Knut, jeg kan varmt anbefale dere. Takk skal dere ha, og jeg ser frem til et godt samarbeid videre.»

Kontaktdetaljene til Espen Fjeld, og en god strøm-løsning, er esf@energisalgnorge.no og på telefon 452 07 636. Du kan jo samtidig spørre om hva han synes om HumanDrive.

Om du sliter med å få ting til å skje, så tar vi gjerne en prat.

Ring Knut på 900 82 532, Erik på 976 17 775 eller Cathinka på 905 35 156 så finner vi tid for en uformell samtale.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page