top of page

Vi tror på at det er den menneskelig drivkraft – ”The Human Drive” – som skaper vekst og verdier for våre kunder. Vi vet at de beste organisasjonene evner å omsette idéer til konkrete oppgaver og få de løst i dag. Det er derfor de når sine mål.

 

Vi etablerte HumanDrive Executive Search for å finne menneskene med driven, lidenskapen og kompetansen som våre kunder behøver for å lykkes. HumanDrives visjon er å bli den ledende leverandør executive search tjenester i en digital verden!

HumanDrives misjon er å levere en executive search tjeneste så god at det blir mulig for de vi bringer inn i en organisasjon å bli den beste utgaven av seg selv. For å klare dette bruker vi all vår erfaring og kunnskap til å sette oss så godt inn i våre kunders forretningsstrategi som mulig.

 

Vi er nysgjerrige på ny teknologi og anvendelse av denne i alle sammenhenger og søker alltid etter smartere måter å gjøre vår egen business på. Vi er ikke redde for å stille spørsmål og gir oss ikke før vi får svar. Vi er ikke for alle og nøler ikke med å si ifra hvis vi ikke er de rette til å hjelpe.

 

I en stadig mer digitalisert verden er verdien av å ha de rette menneskene på rett plass større en noen gang.

Knut Aulund - Headhunter - Hodejeger
Knut Aulund
Managing Partner

 

+47 900 82 532   knut.aulund@humandrive.no

  • LinkedIn Social Icon

Knuts styrke er å operasjonalisere strategi, tydeliggjøre kritisk kompetanse og gjennomføre ved riktig sammen-setning av kompetanse. Han har internasjonal toppledererfaring og har bistått mange bedriftseiere og virksomhetsledere. Knut er sivil-økonom med spesialisering i International Management og Petroleums-økonomi.

Erik Rønnov - Headhunter - Hodejeger
Erik Rønnov
Partner

 

+47 976 17 775  erik.ronnov@humandrive.no

  • LinkedIn Social Icon

Erik har internasjonal erfaring fra ledende investeringsbanker og har bygget opp forvaltnings-selskaper og miljøer også i Norge. Eriks kompetanse og erfaring gjør oss til en naturlig rådgiver for eiere og ledere, med særskilt fokus på hvilke verdidrivere ledelsen må stimulere og utvikle. Erik er BSc (hons) Bus. Adm. med spesialisering innen finans og formues-forvaltning.

Cathinka Nielsen
Senior Consultant

 

+47 905 35 156  cathinka.nielsen@humandrive.no

  • LinkedIn Social Icon

Cathinka har sin spisskompetanse innen executive search / selection, lederutvelgelse med 360 analyser, teamsammensetning, karriere-veiledning og endringsprosesser

Hun har høyere teknisk/økonomisk utdannelse supplert med organisasjonspsykologi. Cathinka har ledererfaring fra internasjonale selskaper med særlig erfaring fra organisasjonsutvikling og endringsledelse fra et analogt til digitalt marked.

bottom of page